Masszázsaink

Tradicionális thai masszázs

A masszázst a földön végzik, a vendég könnyű, pamut ruhát visel. Az egész testre kiterjedő kezelésnek sajátos koreográfiája van. A masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, a lábujjtól a fej búbjáig. A masszőrök nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is masszíroznak, miközben különböző hajlító és nyújtó gyakorlatokat végeznek a vendégen. Az akupresszúra, a jóga, a reflexológia elemeit ötvöző kezelés, kilazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat, stimulálja a belső szerveket, vitalizálja a testet és a lelket.

Mentés

Hát, fej, váll, nyak masszázs

A nyak- és hátizmok folyamatos terhelése, az egész napos feszültség előbb-utóbb állandó fejfájáshoz, nyaki – és gerincpanaszokhoz vezet. Néhány év alatt, rendszeres masszázs nélkül akár visszafordíthatatlan gerincdeformitás is kialakulhat. Ezért fontos, hogy a váll- és nyakkörnyék izomfeszültsége időnként levezetésre kerüljön. A nyugtató, regeneráló, stresszoldó kezelés alatt a feszült idegek ellazulnak és a pozitív hatás azonnal tapasztalható. Ülőmunkát végzőknek kifejezetten ajánlott masszázs. Érdemes beiktatni egy- egy nehezebb munkanapon, megbeszélések, tárgyalások közé is.

Mentés

Aromaolajos masszázs

Az aromaolajos masszázs a tradicionális thai masszázs nyugatias formája. Kezelőágyon történik, az egész testet átmasszírozzuk: fejtől a lábujjakig. Fokozza az immunrendszer működését, segít a salakanyagok és a toxikus anyagok lebontásában. Relaxáló, nyugtató, melegítő, feszültségoldó és fájdalomcsillapító hatású. Hatásos lehet még mozgásszervi, pszichiátriai, reumatikus betegségekre is. A megújult testben a lélek is újjászületik! Választható olajok: borsmenta és rozmaring, mangó és barack, aloe verás, narancs-fahéjas, citromfüves, levendulás, mézes. Gyermekeknek is szívesen ajánljuk.

Herbál gyógynövényes masszázs

A herbál masszázsnál egy gőz felett felmelegített herbál labdaccsal nyomkodó, dörzsölő, ütögető mozdulatokkal oldjuk a test energia pályáinak blokkoltságát. A meleg hatására a bőrben kitágulnak a kapillárisok, és könnyebben felszívódnak a gyógynövényekből kioldódó hatóanyagok és illóolajok. A gőz melege és a gyógynövény illóolajának bedörzsölése a meridiánokon keresztül hat a szervezetre, és támogatja az energiaháztartását. A belső szervek működését és az életerő áramlását is képes pozitívan befolyásolni, hangulatjavító hatása van.

Mentés

Talp, hát, fej, váll masszázs

Sokaknak ajánlható masszázstípus, mert napjainkban szinte mindenki szenved a stressz, a feszültség és a rossz tartás miatti fájdalmaktól. Igazi frissítő kezelés, amely egyrészt levezeti a váll és a nyak izmainak feszültségét, másrészt stimulálja a belső szerveket az öngyógyításban. A hát, a fej és a váll masszírozása nyugtató hatású, lazítja és erősíti az izmokat. Megszűnhet a nyakmerevség, a fejfájás és a fáradtságérzés. A talp masszírozásával serkenteni tudjuk a vérkeringést és jobb lesz a vendég közérzete. A kezelés végén úgy érezheti magát, mintha szárnyakat kapott volna!

Mentés

Talpmasszázs

A belső szervek érzőidegei kiterjeszkednek a test egészére, és szinte mindegyik érzőideg a talpból „gyökerezik”. Ez a tulajdonság teszi lehetővé, hogy a talpmasszázzsal képesek legyünk stimulálni, serkenteni a belső szervek aktivitását. A talp masszírozásával javul az állóképesség, erősödik az immunrendszer, beindul a méregtelenítés. A masszőr használja a kezét, az ujjait és egy speciális fapálcikát is, valamint olajjal és krémmel dolgozik. Kiváló láb- és talpnyújtó, pihentető hatású, miközben felszabadítja a testben az energia szabad áramlását blokkoló pontokat.

Négykezes aromaolajos masszázs

Tökéletes relaxációt biztosító, gyöngéd masszázs, amely képes megteremteni a test, a szellem és a lélek harmóniáját, a belső energiák egyensúlyát. A két masszőr egyidőben, összehangolt mozdulatokkal, egymást kiegészítő módon dolgozik. A masszázs nem erős, gyúró mozdulatokból épül fel, inkább lazító, simító, dörzsölő fogásokból. Csökkenti a fáradtságot, növeli a kitartást, erősíti a bőr szerkezetét, táplálja a testet és a lelket, örömhormonokat szabadít fel. A négykezes masszázs után mindenképp javasolt a pihenés.

6722 Szeged, Petőfi S. sgt. 25.
Tel.: (+36-70) 977 1270

Mentés